maanantai 22. lokakuuta 2012

Netin villeimmät jutut!

Kesäkausi oli tosi hiljaista aikaa täällä blogissa, ei tullut paljoa koneella viihdyttyä. Kevät-kesällä kuvasin hirmuisen määrän videoita mitkä piti julkaista täällä, mutta jostain syystä päätin uittaa iphonea suolla. Videot päätyivät bittitaivaaseen, joka tietysti laski vähän motivaatiota. Muutoin kesä oli hyvinkin maagista, hienoa ja voimaannuttavaa aikaa, joten tällä hetkellä löytyy virtaa kirjoitella ja kuvata matskua tännekin.


"Never seen no boy love the herbs like me."


Mun villi elo on myös Facebookissa ja Youtubessa, molemmissa jaossa on ollut kaikkea siistiä! Syksyn/talven mittaan tulossa ainakin lisää videoita. Tube-videot ja uudet blogaukset löytyy kaikki tuolta Facebook-sivulta, joten sitä tykkäilemällä pääset helpoiten villeimpiin juttuihin käsiksi.Loppukesästä mun piti osallistua Punkaharjulla Local Wild Food Challengeen. En kuitenkaan päässyt reissuun, joten perustin sen kunniaksi englanninkielisen villiruokablogin, jota Rummukaisen Juha lähti myös toteuttamaan.


Nordic Wild Gourmet löytyy täältä ja myös Facebookista.


Finola-öljyhamppua nuuhkimassa. Finolan ei-päihdyttävistä lääkinnällisistä ominaisuuksista tulossa tänne tosi villiä juttua lähiaikoina!

Facebookista löytyy myös maailman kovin villiyrttiryhmä, sekä lupaava kotimainen tulokas. Muutoin netin inspiroivimmat ja reteimmät villiruokajutut tuntuvat löytyvän Nordic Food Labin ja Transitional Gastronomyn sivuilta!


Villiä loppuvuotta! <3
-Heikki


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti