perjantai 21. joulukuuta 2012

Villimiehen kaupunki

Villimieheltä terveisiä!

Käytiin tuossa Suomen puhdasverisimmän ihmisen, eli Sepin kanssa pikku roadtripillä Lappeenrannassa, Villimiehen kaupungissa. Leprassa oli sen verran villi meininki, että se teki meikään syvän vaikutuksen.


 
Juha löi heti mestoille päästyämme nokan eteen kääpä-teetä, missä oli mm. kotimaista villiä lakkakääpää, joka paremmin Reishi-nimellä tunnetaan. Tästä alkoikin melkoinen sieni/yrtti-avusteinen flow-tila rullaamaan! Juhalla on muuten melko mielenkiintoinen kosmetiikka-projekti menossa, siitä tullaan vielä kuulemaan!

Flow vei meidät lähteen kautta Cacao Flowille, joka saa meikän täydet suositukset maamme tämän hetken parhaana ravitsemusliikkeenä! Cacao Flowilla eniten teki vaikutusta se, miten nätisti jengi toimi aidosti yhteisölliseltä pohjalta.

Pekka väänsi sellaiset setit että huhhuh!

Tommi kertoo lisää missiosta:

"Cacao Flow:n missiohan on yhdistää meidät ja kehittää yhteisöjen voimilla toimivat "ruokala-bilemestat". Ruuat koostuu tietysti niin paljolti lähivillisapuskasta kuin toteutettavissa on, omaa tuotantoa sekä pelloilta että joka Freshtaurantista (paikan päällä tehdään idut, versot, hapatteet..), lähiluomutilojen kanssa tiiviit yhteystyöt ja jotain planeetan parraimpii supereita sekä idän luonnonlääketieteitten yrttejä LÄÄKKEIKSI myös. Cacao Flow ja tulevat Cacao flowt tehdään kierrätysmateriaaleista, kehitys on aina jatkuvaa kohti puhtainta, luontoystävällistä, terveintä ja totuudellisinta meininkiä. Yhdistymällä uskomme tämän mahdollistuvan ja leviävän koko planeetalle . Tarkoitus tulla mistään riippumattomaksi, itsenäiseksi ja omavaraiseksi yhteisöksi kunnes koko maailma "pelittää". Flow-Kollektiivi tai Flow Family onkin sitten se keskus, jonka ympärillä Cacao Flow, Soma Flow, Flow Ayurveda, Wild Flow, Flow Wear, Raw Flow, Flow Fitness, Flow Meditation ym. kaikki toimivat ja mahdollistivat. Yhdessä yhdistymällä yhteisöksi pääsemme jokainen toteuttamaan just sitä mitä halutaankin ja mitkä on niitä omia vahvuuksia."Cacao Flow:ssa pidin ekan "Kaikkein villeimmät jutut"-luennon. Saatiin mielenkiintoiset jutut pystyyn ja muutama tunti meni kuin siivillä. Jos nappaa, ekat 40 minuuttia audiota löytyy täältä. Massiivinen paketti kaikesta villistä, aihealueina kaikki mahdollinen ihmisen kehityksestä villiin seksiin. Jos haluat meikän luennoimaan villiruoasta tai mistä tahansa muusta villistä, ota yhteyttä.

Seuraavaksi oon vauhdissa Porissa 12.1. villiruoka-aiheisen luennon merkeissä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti